Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

2020

Een jaar dat in ons geheugen gegrift zal staan als het jaar dat alle het normale, niet langer normaal was. Ook voor ons inloophuis is het geen jaar als de andere:

  • In maart waren we gedwongen om het inloophuis een geruime tijd te sluiten en net toen iedereen weer op het gewone stramien aan de slag ging, dienden we opnieuw de deuren te sluiten.
  • Maar we blijven niet bij de pakken zitten. Via onze online community van ons inloophuis delen we dagelijks quotes, berichtjes... ook wordt de website in een nieuw jasje gestoken vandaar dat u niet verder kunt klikken.
  • Daarnaast biedt de lockdown ook opportuniteiten. We zijn dan ook stevig aan de slag met onze nieuwe huisstijl en het verder zetten van onze online-ontwikkelingen. 
    De huidige site is dan ook effe offline.
     

Heeft u nood aan een gesprek via telefoon of videobellen, kan u steeds een mailtje sturen naar info@inloophuisdekolibrie.be of bellen naar 011/610305
Ook om toegelaten te worden in onze online-community en voor ons online-aanbod te kennen, kan u ook een mailtje sturen of bellen.

Eens de site een nieuw jasje heeft, kan u vanzelfsprekend ook hier terecht voor alle informatie.

 

 
 
What do you want to do ?
New mail