Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Gebruikersrechten

De informatie op deze website dient enkel als vrijblijvende informatie.
Klanten kunnen via deze website ook inlichtingen inwinnen en bestellingen plaatsen. Het spreekt voor zich dat alle wettelijke bepalingen rond de bescherming van de privacy en de persoonlijke levenssfeer tot in de puntjes gevolgd zullen worden. Voor meer uitleg hieromtrent klik hier .

Hoewel we proberen zo nauwkeurig mogelijk te werken voor het aanbieden van informatie zullen er altijd verbeteringen mogelijk zijn. Indien u een klacht heeft, willen we die dan ook graag vernemen. Samen met u zoeken we dan naar een goede afhandeling ervan.
Wij staan niet alleen open voor klachten, maar ook voor elke suggestie rond de verbetering van de dienstverlening. Wij stellen het dan ook op prijs, mocht u ons op de hoogte brengen van uw ideeën. Klik hier.

Alle teksten, foto's … zijn opgesteld door myPharma of en zijn/haar medewerkers. Ze blijven dan ook eigendom van myPharma of van Inloophuis de Kolibrie en mogen onder geen enkel beding, zonder voorafgaandelijke schriftelijke toestemming, door derden worden gepubliceerd of openbaar gemaakt worden door om het even welk medium, en onder welke vorm dan ook.