Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Onze naam

Onze naam

Er wordt ons regelmatig gevraagd waarom we voor de naam ‘De Kolibrie” hebben gekozen. Wel omdat de kolibrie een vogel is die je hier niet zo snel zal zien, is het bijzonder als deze jouw leven binnenkomt gevlogen.

De kolibrie is een zeer klein vogeltje: de kleinste kolibrie is ongeveer 5 cm groot en weegt amper 1,6 gram. Er bestaan meer dan 300 soorten kolibries en wetenschappers toonden aan dat de kolibrie beschikt over een zeer hoog aanpassingsvermogen.  
Als enigste vogeltje ter wereld kan het alle kanten opvliegen: omlaag, vooruit, opzij, achteruit en zelfs ondersteboven. Hij is continu op zoek naar de beste manier om met zijn omgeving om te gaan.
Het vermogen van een kolibrie, om in elke richting te kunnen vliegen, staat voor ons symbool voor de kracht om vanuit zijn innerlijk, vanuit zijn middelpunt (kern) mee te gaan met de stroom van het leven, ongeacht wat op het levenspad komt.
Net deze prachtige eigenschap komt bij een chronische ziekte goed van pas. Door deze kracht kan men andere paden bewandelen om zo nieuwe mogelijkheden te zien en opnieuw krachtig i
n het leven te staan. In “De Kolibrie” willen we dan ook alle onvermoede talenten en krachten die ieder mens in zich draagt tot uiting laten komen.