Aanmelden
E-mail:

Wachtwoord:


Wachtwoord vergeten?
Nieuwsbrief
Navigatie

Steun ons

Meer dan 1 op 4 mensen krijgt vroeg of laat te maken met een langdurige aandoening. Misschien treft het uzelf, in elk geval ook in uw naaste omgeving vindt u hen. Uiteraard is dat voor de meesten een bittere pil. De Kolibrie biedt voor deze mensen en hun omgeving een luisterend oor en ondersteuning op maat. Door middel van themabijeenkomsten, creatieve en ontspannende workshops, ciné-cafés... met lotgenoten wordt er daadwerkelijk bijgedragen aan een betere levenskwaliteit. De Kolibrie ziet dit als een noodzakelijke aanvulling op medische behandeling.

Helaas kost ziek zijn ook geld. Soms is het voor mensen dan niet meer evident om nog budget en ruimte vrij te maken om eens verwend te worden, een ontspannende activiteit te doen... Omdat wij vanuit de Kolibrie vinden dat iedereen recht heeft om even op adem te komen, op ondersteuning en zorg op maat... hebben we uw hulp broodnodig. Help ons anderen te helpen.

Als particulier, als overheid, organisatie of bedrijf is het mogelijk om ons inloophuis De Kolibrie te ondersteunen.Dit kan door schenken in natura, de donatie van een klein bedrag, een project sponsoren, ...

 

Schenken in natura

Wist je dat wij in het  Inloophuis bijna 9.000 kopjes koffie per jaar schenken en dat we bij het kopje koffie onze gasten graag een koekje aanbieden? We hebben de voorbije maanden ook heel wat verbruikt van printpapier tot ingrediënten voor kookworkshops, van knutselmateriaal tot hondenkoekjes... Wij zijn uiteraard blij met elke gift aan het inloophuis, maar bel je even van tevoren wat er echt nodig is? (011/610 305). Anders komen we misschien om in de thee en hebben we een tekort aan toiletpapier. Je kan ons dus op heel wat verschillende manieren in natura steunen.

Daarnaast waarderen we het bijzonder als particulieren of bedrijven hun diensten kosteloos aanbieden, of een leuk uitstapje voor de gasten, een leuk optreden voor de vrijwilligers willen voorzien.

Giften

Wenst u ons te ondersteunen met een gift dan nemen we dit graag aan. U kan dit éénmalig, maandelijks, jaarlijks of wanneer u maar wil. Met al deze giften helpt u ons mensen met een chronische ziekte in hun kracht te zetten.
U kan ons ook steunen via Carevita 'De Kolibrie' BE67 1030 4068 3787  BIC:NICABEBB

Iets organiseren

Alle activiteiten om iets in het laadje te brengen, groot én klein, zijn voor ons belangrijk. Of je nu een kwis organiseert, wafelt verkoopt of een sponsorwandeling: met de opbrengsen van jou activiteit zorg je ervoor dat mensen met een chronische ziekte een plek hebben waar ze terecht kunnen en in hun eigen kracht kunnen staan. Graag even een seintje via info@inloophuisdekolibrie.be. Waar mogelijk ondersteunen we je graag o.a. met informatie- en promomateriaal...

Voor bedrijven

Als bedrijf is maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijk. Gelukkig is dit voor jouw bedrijf ook het geval, anders bezocht je deze pagina niet. Fijn dat je hier bent.
Uw steun kan immers een flinke duw in de rug zijn. Gelooft u ook in ons concept en wil u daadwerkelijk dat duwtje in de rug geven aarzel dan niet en neem contact met ons via info@inloophuisdekolibrie.be voor onze sponsorvoorwaarden.
U kan ons ook steunen via Carevita 'De Kolibrie' BE67 1030 4068 3787  BIC:NICABEBB

 

Wie ging u voor ?

Afbeeldingsresultaat voor crelan afbeelding